© 2018 archive studio

  • Pinterest - Black Circle
  • Facebook Basic
  • Twitter Basic
  • Vimeo Basic

DENTSUPLUS LANDSCAPE

Coperate Landscape

 

Silom, Thailand

120 sq.m.(Outdoor)

2012

Dentsuplus

 

Archive Architects

Get interior M&E

Ped garden

 

MJR management

Supakorn Srisakul

PROGRAMME

AREA

PHOTOGRAPHER

LOCATION

YEAR COMPLETED

CLIENT

ARCHITECT

LANDSCAPE CONTRACTOR

SOFTSCAPE CONTRACTOR

CONSULTANT

            For their new office, multinational advertising agency Dentsu Plus wanted to craft out a strong identity through the architectural design. On an 800 sq.m. space inside the United Center building on Silom Road, the brief given to Archive Studio, a team of architects and landscape architects, was for the corporate image conveyed through the design to be explicit, new and different, at the same time as being inviting and comfortable.

 

          The design of the outdoor terrace area not only marches those of the interior in terms of the use of lines and angular forms, but the partitioning of the area into little corners and the selection of plants with an eye to variation in both texture and color are all part of the desire to produce a friendly and comfortable atmosphere in a space otherwise dominated by sharp and aggressive lines.

visualization